Veelgestelde Vragen

Wij gebruiken Wordpress als basis voor elke website. Wereldwijd zijn 40% van alle websites gemaakt in WordPress, en dit is niet zomaar.

Wordpress is momenteel het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke website systeem te wereld.

Natuurlijk! Op aanvraag maken wij een account voor je aan waarmee je teksten, afbeeldingen en eventueel producten kunt aanpassen. Is techniek niet helemaal jouw ding? Geen zorgen, wij nemen graag de tijd om het systeem met je door te nemen.

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google wordt jouw website online beter vindbaar. Hierdoor krijg jij meer bezoekers en wordt jouw potentiële klantenkring groter! 

In de meeste gevallen geven sturen wij een factuur op met daarin ons bankrekeningsnummer. Elke factuur komt met een duidelijke uitleggen van hoe en wat.

Dit doen wij standaard, ja. Als je nog geen beschikking hebt over een domeinnaam kunnen wij deze voor jou registreren. Ook kunnen we de hosting en email voor je regelen.

De kosten zijn voor veel bedrijven een doorslaggevende factor, logisch! Helaas kunnen wij hiervan geen specifieke indicatie geven. Wij werken namelijk niet met standaard, templates, pakketten en prijzen.